Beoordelingen van De PizzaRia’s Oud Zuilen

Recente recensies van De PizzaRia’s Oud Zuilen

5 sterren na 56 reviews

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn fan! Heerlijke pizza, want rijkelijk belegd, krokante bodem, precies op tijd klaar. Aanrader.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de pizza met extra salami etcetera bestelt. Was met teveel salami. Deeg vond ik dit keer niet goed, pizza sneed daardoor niet lekker en de korst was taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaken waren goed. De bodem was alleen niet (meer) krokant. Te lang in doos?

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede pizza's. Wel jammer dat het nu al de 2e keer is op rij dat er geen enkele Tiramisu meer was, en dat al om 18:00. En dat juist terwijl de Tiramisu van hier zo goed is!

Reactie van De PizzaRia’s:Inderdaad heel jammer en excuses hiervoo ! Dit is door drukte ingegeven helaas - maar goed nieuws: we hebben m binnenkort weer voorradig! WE hopen je dan weer hiermee te kunnen blij maken.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. En wat een mooi ondernemerschap in deze tijd. Een transformatie. Ik heb daarom ook een kleine porseleinen vlinder voor jullie achtergelaten gister.

Reactie van De PizzaRia’s:Wat ontzettend aardig van je, hij ligt hier naast de kassa om ons te herinneren aan deze aardige meelevende klant. Super bedankt!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De korst was zwart en we hadden niet eens een zwarte bodem besteld. De korst was aangebrand. De pizza was heel erg nat. We vonden het al met al niet heel erg lekker.

Reactie van De PizzaRia’s:Oei das geen goed nieuws, excuses hiervoor, niet wat wij graag horen natuurlijk!! Mogen wij nog een keer in de herkansing bij u??

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was niet voorgesneden, wat wel makkelijk was geweest. De bodem was ontzettend taai. En de pizza was lauw. Misschien waren de pizza’s al lang klaar? Maar het concept klinkt super dus we geven het nog wel een kans. Hopelijk is de bodem volgende keer minder taai.

Reactie van De PizzaRia’s:Beste Roos, wat vervelend om te horen! Dit is natuurlijk niet zoals het moet zijn - timing is cruciaal bij het serveren van een pizza omdat hij door warmteverlies snel zijn knapperigheid verliest. We hopen je snel een pizza te mogen serveren die is zoals we gewend zijn, warm en crunchy! Met vriendelijke groet, De PizzaRia's

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische pizza!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker en byzonder vriendelijk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de salami el finocchio

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Supersnel heerlijke pizza's en salade gehad, uitstekend!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s met lekker veel groente. De pizza’s waren klaar toen we aan kwamen rijden en werden naar buiten gebracht (fijn extraatje).

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk, evenals de salade en de Tiramisu. De pizzabodem was wel ruim aan de randen erg hard, daar konden we i.t.t. de vorige keer, toen alles perfect was, helaas niet met het mes doorheen komen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

goede pizza, mag iets meer groente op van mij

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

mmmmmm!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom drie ovenheerlijke en kakelverse pizza’s gegeten. Met liefde gemaakt, met plezier verorberd👍👍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza’s ever

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's gehaald hier. Niet de aller goedkoopste, maar dus wel kwalitatief goede pizza's! Hier gaan we zeker vaker naar toe!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Prachtige en heerlijke pizza's, echt een heel ander level dan je doorsnee pizzeria.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief goede pizza's met heerlijke toppings, niet te zout en goed van smaak!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker pizza, lekker vers

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. De pizza's waren dit keer wel aan de kleine kant. Van zoveel lekkers willen we natuurlijk wel een pizzadoos vol.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Salami en 5 Formagi pizza’s besteld en op tijd op kunnen halen. Favoriet is de pizza Salami met citroen rasp 😍

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pozza was op zich goed echter een salami pizza besteld en ik kreeg een magerita

Reactie van De PizzaRia’s:Beste Friso dat is vervelend en niet de bedoeling! We contacten je via de mail om dit recht te zetten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere pizza's en bij mij om de hoek. Heerlijke bodem, geen slappe hap. Op tijd klaar en lekker warm. Blijvertje..

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo goed als in Italië zelf, perfect dus🥰

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en gastvrijheid om binnen even te wachten. Sint cadeautje was ook erg attent. Aanrader

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De vers gemaakte pizza’s met verse ingrediënten smaakten weer voortreffelijk.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en prima pizza’s

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza, goed gemaakt en een perfecte bodem. Toen we de pizza ophaalde op de opgegeven tijd, was die precies op tijd klaar. Een aanrader

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, precies op tijd klaar dus lekker warm thuis op kunnen eten! Een aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's met verse producten. Echt een aanrader voor de gezonde pizza eter.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was als altijd: heel erg smakelijk, krokant en vers vers vers. De buffelmozzarella springt eruit, wat een verschil met andere pizza's. Het afhalen is een beleving op zich: olielampjes op de weg, vuren in korven wat een sfeer ! Super aardig personeel. Wij zijn fan!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze waren weer heerlijk.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza Salame al finocchio was super, echt een aanrader.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekkere pizza, super bodem! En zeer vriendelijke dames. We komen terug

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse pizza's. Heerlijk dunne luchtige bodem en je proeft alle verse ingrediënten! Enige tip is om te gaan bezorgen: want bij het afhalen houd je de pizza's onvoldoende warm tot aan thuiskomst.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, maar de Margarita zou ik klassiek houden, zonder truffelschaafsel. Dat is als ‘special’ lekker, maar niet voor altijd. Ook zou ik de mozzarella niet als 1 bol, maar in stukjes erop doen én met een beetje geraspte kaas. Pizza tonno mag daarentegen ‘spannender’. Bodems zijn top! En salades zijn ook goed! Goed dat jullie ook een extra vega pizza erbij hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza was dit zeg!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

UItstekende pizza's!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Perfecte bodem en snel klaar.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje aan de zoute kant en iets te veel olie maar verder erg lekkere pizza’s

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizza’s!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s zien er heerlijk uit ook de smaak is goed. De bodem was alleen taai.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza’s met eigen twist