Beoordelingen van De PizzaRia’s Oud Zuilen

Recente recensies van De PizzaRia’s Oud Zuilen

5 sterren na 49 reviews

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was niet voorgesneden, wat wel makkelijk was geweest. De bodem was ontzettend taai. En de pizza was lauw. Misschien waren de pizza’s al lang klaar? Maar het concept klinkt super dus we geven het nog wel een kans. Hopelijk is de bodem volgende keer minder taai.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische pizza!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker en byzonder vriendelijk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de salami el finocchio

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Supersnel heerlijke pizza's en salade gehad, uitstekend!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s met lekker veel groente. De pizza’s waren klaar toen we aan kwamen rijden en werden naar buiten gebracht (fijn extraatje).

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk, evenals de salade en de Tiramisu. De pizzabodem was wel ruim aan de randen erg hard, daar konden we i.t.t. de vorige keer, toen alles perfect was, helaas niet met het mes doorheen komen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

goede pizza, mag iets meer groente op van mij

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

mmmmmm!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom drie ovenheerlijke en kakelverse pizza’s gegeten. Met liefde gemaakt, met plezier verorberd👍👍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza’s ever

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's gehaald hier. Niet de aller goedkoopste, maar dus wel kwalitatief goede pizza's! Hier gaan we zeker vaker naar toe!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Prachtige en heerlijke pizza's, echt een heel ander level dan je doorsnee pizzeria.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief goede pizza's met heerlijke toppings, niet te zout en goed van smaak!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker pizza, lekker vers

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. De pizza's waren dit keer wel aan de kleine kant. Van zoveel lekkers willen we natuurlijk wel een pizzadoos vol.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Salami en 5 Formagi pizza’s besteld en op tijd op kunnen halen. Favoriet is de pizza Salami met citroen rasp 😍

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pozza was op zich goed echter een salami pizza besteld en ik kreeg een magerita

Reactie van De PizzaRia’s:Beste Friso dat is vervelend en niet de bedoeling! We contacten je via de mail om dit recht te zetten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere pizza's en bij mij om de hoek. Heerlijke bodem, geen slappe hap. Op tijd klaar en lekker warm. Blijvertje..

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo goed als in Italië zelf, perfect dus🥰

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en gastvrijheid om binnen even te wachten. Sint cadeautje was ook erg attent. Aanrader

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De vers gemaakte pizza’s met verse ingrediënten smaakten weer voortreffelijk.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en prima pizza’s

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza, goed gemaakt en een perfecte bodem. Toen we de pizza ophaalde op de opgegeven tijd, was die precies op tijd klaar. Een aanrader

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, precies op tijd klaar dus lekker warm thuis op kunnen eten! Een aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's met verse producten. Echt een aanrader voor de gezonde pizza eter.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was als altijd: heel erg smakelijk, krokant en vers vers vers. De buffelmozzarella springt eruit, wat een verschil met andere pizza's. Het afhalen is een beleving op zich: olielampjes op de weg, vuren in korven wat een sfeer ! Super aardig personeel. Wij zijn fan!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze waren weer heerlijk.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza Salame al finocchio was super, echt een aanrader.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekkere pizza, super bodem! En zeer vriendelijke dames. We komen terug

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse pizza's. Heerlijk dunne luchtige bodem en je proeft alle verse ingrediënten! Enige tip is om te gaan bezorgen: want bij het afhalen houd je de pizza's onvoldoende warm tot aan thuiskomst.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, maar de Margarita zou ik klassiek houden, zonder truffelschaafsel. Dat is als ‘special’ lekker, maar niet voor altijd. Ook zou ik de mozzarella niet als 1 bol, maar in stukjes erop doen én met een beetje geraspte kaas. Pizza tonno mag daarentegen ‘spannender’. Bodems zijn top! En salades zijn ook goed! Goed dat jullie ook een extra vega pizza erbij hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza was dit zeg!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

UItstekende pizza's!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Perfecte bodem en snel klaar.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje aan de zoute kant en iets te veel olie maar verder erg lekkere pizza’s

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizza’s!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s zien er heerlijk uit ook de smaak is goed. De bodem was alleen taai.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza’s met eigen twist